Verdeler van :

Nieuwe piano's

Silent systeem

Wens je piano te spelen zonder je familie te storen. Dat kan via het silent - systeem.

Lees meer ...

VERKOOP & VERHUUR.

Op zoek naar een degelijke piano ?

Bij ons  kan u terecht voor een uitgebreid aanbod piano's, akoestische vleugelpiano's en buffetpiano's, nieuw en tweedehands, van een uitstekende kwalteit en in verschillende prijsklassen.  Bij aankoop van een piano is het transport in Vlaanderen op het gelijkvloers én een eerste stembeurt in de prijs inbegrepen.

Liever huren?

U start met piano, maar stelt een aankoop liever nog even uit? Huur dan een buffetpiano. Dat kan al vanaf 40 € per maand (pianobank inbegrepen).

Verkocht!

Huurt u uw piano en bent u verkocht? Zet dan de stap en koop een piano. Want die kost minder : wij trekken een groot deel van de reeds betaalde huur af van de aankoopsom! Van het eerste jaar huur zelfs alles !

Bent U een gevorderde speler? 

Zoek dan een hoogkwalitatief instrument met een solide mechaniek en een uitgebreide klankkleur.  Een goede mechaniek is een mechaniek die sneller kan werken dan de vingers en die zeer goed afgeregeld is op een goed klavier. Wanneer U de keuze hebt uit een aantal goede instrumenten, vertrouw dan bij de keuze op uw gevoel.  U koopt tenslotte een piano die jarenlang uw vriend moet zijn.

Gegevens

Peter Vanhoe

Veldrijk 9
8530 Harelbeke - Stasegem

Tel : 0473 185 999
BE 0889131197
Mail

 

 

Promoties

Klik hier voor onze promotieactie. Meer piano voor minder geld, zonder kwaliteitsverlies!