Verdeler van :

Nieuwe piano's

Silent systeem

Wens je piano te spelen zonder je familie te storen. Dat kan via het silent - systeem.

Lees meer ...

Seiler.

Een onmiskenbaar, transparante klank en perfectie tot in het kleinste detail. Dit zijn de kwaliteiten die bepalend zijn voor de Seiler piano's en vleugels. Seiler is afkomstig uit Duitsland en is sinds 1849 toonaangevend in de hele wereld. Het beste bewijs dat de piano's en vleugels van Seiler altijd de zwaartste testen doorstaan is het Duitse "quality-Seal RAL German Piano's", waar alle modellen standaard aan voldoen.

Vier generaties.

Niet alleen omdat elke"echte Seiler" de know-how en de ervaring van vier generaties van de hoog ontwikkelde kunst van piano maken in zich herbergt, maar ook omdat Seiler altijd de moed heeft gehad om eveneens te vernieuwen. In plaats van het slechts behouden van het onmiskenbare transparante Seiler geluid, hebben zij over de hele wereld pianisten en artiesten voorzien van een constante stroom "state of the art" ontwikkelingen.

Joie de vivre.

Dit zal de norm blijven waarnaar Seiler ook in de toekomst streeft omdat de grote en rechte piano's van Seiler veel meer dan slechts kwaliteitsinstrumeneten zijn. Zij zijn alle uniek en meesterlijke kunstwerken, die bestemd zijn om genoegen aan diegen te brengen die deze instrumeneten voor komende decennia bezitten, waarbij de "joie de vivre" en de liefde van muziek worden verbeterd.

Gegevens

Peter Vanhoe

Veldrijk 9
8530 Harelbeke - Stasegem

Tel : 0473 185 999
BE 0889131197
Mail

 

 

Promoties

Klik hier voor onze promotieactie. Meer piano voor minder geld, zonder kwaliteitsverlies!