Verdeler van :

Nieuwe piano's

Silent systeem

Wens je piano te spelen zonder je familie te storen. Dat kan via het silent - systeem.

Lees meer ...

SAMICK

Piano uit Seoul.

In 1958 werd de firma Samick opgericht in het Koreaanse Seoul. Aanvankelijk werkte Samick voor de eigen markt. Pas in 1970 heeft men besloten instrumenten uit te voeren naar andere continenten.

Eindelijk in Europa.

Door het succes en de samenwerking tussen dealer en fabrikant is de firma uitgegroeid tot de Samick Group. De tweede grote stap die in Samicks geschiedenis werd gezet was de productie van piano's in Indonesië. Vanwege de ervaring in Korea was Samick in de mogelijkheid deze stap te zetten. De indonesische instrumenten zijn prijs-kwaliteit dan ook zeer gunstig geplaatst. Dit heeft ertoe geleid dat pianospelen binnen ieders bereik kwam te liggen.

Kwaliteitsvol product.

Daar tegenover staat de koreaanse productie die de professionele pianist weet te waarderen door haar zeer kwalitatieve productie. Samick is een firma die kwaliteit verbindt met garantie en service. Onze service staat garant voor dezelfde zorg als bij de ontwikkeling en productie van de piano. De klankborden zijn allemaal vervaardigd uit kwaliteitsspar. De stempinnen in geharde nikkel, Duitse hamerkoppen, Roesler snaren, gelamineerde stemblokken. Om bovendien de kwaliteit van een goed instrument te garanderen, verschaft Samick een garantie van 10 jaar. Samick is een product met persoonlijkheid. U koopt niet enkel een piano, maar ook een service.

Enjoy music, Enjoy life.

Gegevens

Peter Vanhoe

Veldrijk 9
8530 Harelbeke - Stasegem

Tel : 0473 185 999
BE 0889131197
Mail

 

 

Promoties

Klik hier voor onze promotieactie. Meer piano voor minder geld, zonder kwaliteitsverlies!