Verdeler van :

Nieuwe piano's

Silent systeem

Wens je piano te spelen zonder je familie te storen. Dat kan via het silent - systeem.

Lees meer ...

Artikelen

RESTAURATIES.

Schat op zolder ?

Hebt u een instrument en weet u niet of het de moeite is om het te laten afregelen of restaureren. Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Restauraties met precisie.

Onze restauraties gebeuren met de beste materialen en de grootste zorg. Het eerste wat gebeurt is een opmaak van de staat van de piano.  Allereerst wordt er gekeken of de piano voldoende intrinsieke kwaliteit heeft om een hoogwaardige restauratie te verantwoorden.  Daarna bezorgen we u een gedetailleerde offerte.  Gedurende de restauratie kan U indien noodzakelijk over een vervangpiano beschikken.
Een restauratie kan variëren van een kleine restauratie : bijv. meenemen van het mechaniek voor grondige revisie of een grote restauratie waarbij alle snaren en stempinnen vervangen worden.  De piano wordt grondig gereinigd, alle vilten worden vervangen en indien nodig wordt het klankbord hersteld en zelfs het stembalk vervangen. De piano wordt dan uiteraard volledig tot in de puntjes afgeregeld, gestemd en geintoneerd. Meer foto's van de restauratie ? Klik hier.

 

restaurat1
 
restauratie5   restauratie4
 restauratie6  dsc02851  dsc02855

 

 

restauraties

Onze restauraties gebeuren met de beste materialen en de grootste zorg. 

Het eerste wat gebeurt is een opmaak van de staat van de piano.  Allereerst wordt er gekeken of de piano voldoende intrinsieke kwaliteit heeft om een hoogwaardige restauratie te verantwoorden.  Daarna bezorgen we u een gedetailleerde offerte.  Gedurende de restauratie kan U indien noodzakelijk over een vervangpiano beschikken.

Gegevens

Peter Vanhoe

Veldrijk 9
8530 Harelbeke - Stasegem

Tel : 0473 185 999
BE 0889131197
Mail

 

 

Promoties

Klik hier voor onze promotieactie. Meer piano voor minder geld, zonder kwaliteitsverlies!